TE HUUR per 1-8 Rijnsburgstraat 87-2, Amsterdam €1800,- excl.

OMSCHRIJVING

Een sfeervol, ruim en licht appartement op de tweede verdieping, met vrij uitzicht. Er zijn 3 slaapkamers, waarvan er 1 is ingericht als kantoor.

De woning is gelegen in de Hoofddorpplein-buurt, in stadsdeel Zuid. De populariteit van deze fijne woonomgeving is onder andere te danken aan de ideale ligging ten opzichte van het Centrum, het Vondelpark, de uitstekende bereikbaarheid met het openbaar vervoer (rechtstreeks met tram 2 en bushaltes op het Hoofdorpplein) en uitvalswegen (A10, A4), maar met name ook aan de prettige sfeer in de buurt. Tal van winkels, gezellige restaurantjes en cafeetjes bevinden zich op loopafstand in de buurt, maar het is ook vlakbij de Nieuwe Meer, een groen en waterrijk gebied, zodat je in luttele minuten van de natuur kunt genieten.

INDELING

Vanuit de entree loop je binnen in de woonkamer. Een gezellige lichte ruimte met open keuken. Grenzend aan de woonkamer vind je de werkkamer met uitzicht op de Rijnsburgstraat. De keuken is open, uitgerust met 5-pits gasfornuis met oven, vaatwasser en vrijstaande koelvriescombinatie. Via de hal bereik je de badkamer en de twee slaapkamers. De badkamer is heerlijk licht, modern gestyled en voorzien van een dubbele wastafel, inloopdouche, met een nis waar de wasmachine en droger staan. In de master-bedroom bevindt zich een tweepersoons bed, en er is voldoende kastruimte voor je garderobe. De tweede slaapkamer beschikt eveneens over een tweepersoons bed en kledingkast. Het toilet is apart.

BIJZONDERHEDEN

  • Bouwjaar 1926
  • Houten vloer in het hele appartement
  • Vrij en deels groen uitzicht
  • Betaald parkeren (parkeervergunning via gemeente)
  • Maximaal 2 regstraties voor delers

___________________________

Description

An attractive, spacious and bright apartment on the second floor, with unobstructed views. There are 3 bedrooms, 1 of which is furnished as an office.

The property is located in the Hoofddorpplein neighborhood, in the South district. The popularity of this pleasant living environment is partly due to its ideal location in relation to the Center, the Vondelpark, the excellent accessibility by public transport (direct with tram 2 and bus stops on the Hoofdorpplein) and roads (A10, A4), but also because of the pleasant atmosphere in the neighborhood. Numerous shops, cozy restaurants and cafes are within walking distance in the area, but it is also close to the Nieuwe Meer, a green and water rich area, so you can enjoy nature in a matter of minutes.

Layout

From the entrance you walk into the living room. A bright space with an open kitchen.

Adjacent to the living room you will find the office with a view of the Rijnsburgstraat.

The kitchen is open, equipped with a 5-burner gas stove with oven, dishwasher and freestanding fridge-freezer.

Through the hall you reach the bathroom and the two bedrooms.

The bathroom is wonderfully light, modernly styled and equipped with a double sink, walk-in shower, with a niche where the washing machine and dryer are located.

The master bedroom has a double bed, and there is plenty of cupboard space for your wardrobe. The second bedroom also has a double bed and cupboard space.

The toilet is separate.

Particularities

  • Wooden floor throughout the apartment
  • Unobstructed and partly green view
  • Paid parking (parking permit via municipality)
  • Maximum of two registrations in case of sharing